9 termékek érdekel, száraz bőr

Zsíros bőr gyakori probléma, hogy képes megbirkózni, ha hatékony törődik vele. Fényes, kemény, egyenetlen színű, hiányosságai, mint a szemcsés pórusok, pattanások csak néhány a tünetek jellemzik. Ha a bőr olajos, hajlamos arra, hogy több fekete foltok /mitesszerek/. A faggyúmirigyek, többet termelnek, nyálka, mint szükséges, de nagyon valószínű, hogy a felesleges faggyút, hogy felhalmozódnak a pórusokat, illetve a blokkolt.

foto1Az oka a túlzott zsíros bőr

  • Erdő fafeldolgozó ipar
  • Teljesítmény
  • Hormonok
  • Terhesség
  • Fogamzásgátló
  • Dekoratív kozmetikumok
  • Páratartalom, meleg időjárás

Zsíros bőr a leggyakoribb, a tinédzserek, a változások következtében a hormon szintje, de figyelhető meg a többi korcsoport. Jellemzően, a bőr jobban száraz a korral. Faggyú növeli a pubertás alatt, de az összeg jelentősen csökkent. Egyes időszakok az ember életében is vezethet fokozott váladék a faggyúmirigyek, a bőr -, a terhesség, a menopauza, vagy a hormonális egyensúly hiánya a hormonális szinten.

Ha a bőr több olajos csak bizonyos helyeken, ez azt jelenti, hogy az együttes. Ez jellemzi a amazonamanda úgynevezett T-zónában, az arc – homlok, orr meg áll.

Érdekel a zsíros bőr

Rendszeresen tisztítsa meg az arcát, hogy elkerülje a pórusok eltömődése. Ne használja a kozmetikai termékek, amelyek célja, hogy távolítsa el a zsír a bőr, hogy túlságosan lesz száraz. Ez ahhoz vezethet, hogy az úgynevezett reaktív seborrhea, ahol a faggyúmirigyek, aktiválva vannak-e megtéríteni az elveszett mennyiségű zsír.

Ne használja a termékeket, hogy száraz a bőre. Ők okozzák a tömörítés, a felső réteg pedig korlátozza az áramlás a faggyú a felszínre, ami viszont ahhoz vezet, hogy az eltömődött pórusokat, megjelenése akne, de még rosszabb, akne.

Tartsa a bőr tiszta, de nem mossa meg az arcát több, mint 3-szor egy nap. A túlzott mosás vezethet fokozott váladék a faggyúmirigyek a bőr, mert az ellentétes a kívánt hatást.

Ha úgy dönt, smivs kozmetikai termék, hogy távol kremoobraznogo például vannak nehezebb képlet. Ne használjon szappant vagy ismivedi gél a szembe, hogy tartalmaznak maró hatású vagy más káros vegyi anyagok. Figyelmesen olvassa el a tartalmát a terméket, majd ha lesz, összetevő, alkohol, csak nem veszem be. Ajánlatos, hogy tisztítsa meg arcát meleg vízzel, ami jobb lesz eltávolítani a felesleges faggyú a bőr felületén.

foto2

Mosás után a bőr, alkalmazni egy könnyű hidratáló, amely nem tartalmaz olajok, természetes alapanyagokból.

Ha a bőr különösen zsíros, akkor meg kell tisztítani, 3-4-szer egy nap, akkor kell alkalmazni, egy nagyon kis mennyiségű hidratáló termék. Egy másik lehetőség, hogy nem használja, míg a Navarsete 30 éve.

Amikor mosd meg az arcod, ujjhegyével masszírozza a bőr gyengéd, körkörös mozdulatokkal. Ne használja a nyomás, ne DÖRZSÖLJE, smileshot ügynök a pórusok be.

Agyag, sár, álarcok, nagyon jótékony a zsíros bőr. Ha a bőr érzékenyebb, fehér vagy rózsaszín agyag. Egyszer egy héten, használjon hámlasztó maszk, amely segít megtisztítani a bőrt, mélyreható, tisztázni fogja, hogy az arcszíne.

Használja a kozmetikai kizárólag a zsíros bőr.

Mielőtt kozmetikumok használata, alkalmazni, antibakteriális krémet, amely szabályozni fogja a váladék a faggyúmirigyek. Is, válasszon olyan termékeket, amelyek tartalmaznak benzil-peroxid /benzil-peroxid, mint a hatóanyag.